Alvinbygg utför det mesta inom byggnation, såväl små som stora uppdrag. I de allra flesta fall kan ni som kund utnyttja ROT-avdraget, vilket ger er upp till halva arbetskostnaden i avdrag. Vi har kunskapen om hur det fungerar och hjälper er med era frågor! Nedan hittar ni exempel på våra tjänster:

Takkupa

En takkupa är en egen byggnadsdel, med fönster, ytterväggar och eget tak. Den stora fördelen med en takkupa är att den skapar en ljusare övervåning i och med möjligheten till dagsljus. Dessutom innebär en takkupa möjligheten till större boendeytor.

Som ett alternativ till en takkupa kan vi hjälpa er med att skära upp i taket och sätta in ett takfönster och på så sätt skapa mer ljus.

Uterum

Uterum, eller en vinterträdgård, är ett extrarum med många möjligheter. Med rätt isolering i den gjutna plattan och i taket kan du få extra rum året om. Eller kanske det räcker med ett bonusrum under sommarmånaderna. Viktigt är också att uterummet passar in i övriga huset – ska uterummet ha ett plasttak eller tegel som övriga huset?

Altan

En altan skapar på sommaren för många en välbehövlig extra yta. Som i alla byggprojekt är grunden viktig. Om marken är plan och det inte är långt ner till marken kan vi bygga direkt på betongplattor. Vanligast, på grund av markförhållanden, är dock att vi fäster stommen i plintar.

Balkong

En balkong tänker man oftast på som en utbyggnad väggen, men en balkong kan också byggas på en entré för att skapa såväl ett välkomnade intryck som välbehövlig extra yta.