Alvinbygg utför det mesta inom byggnation, såväl små som stora uppdrag. I de allra flesta fall kan ni som kund utnyttja ROT-avdraget, vilket ger er upp till halva arbetskostnaden i avdrag. Vi har kunskapen om hur det fungerar och hjälper er med era frågor! Nedan hittar ni exempel på våra tjänster:

Kök

Köket brukar kallas hemmets hjärta. Oftast är det här hela familjen träffas och umgås tillsammans. Vi skräddarsyr ditt nya kök helt efter dina önskemål, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Badrum

Genom åren har vi renoverat och byggt en mängd olika badrum – alltifrån gästtoaletten till det stora lyxiga badrummet för hela familjen. Och allt däremellan.

Fönsterbyte

Fönster har en stor påverkan på hemmets ljus och ljud. Samtidigt som nya fönster ökar inbrottssäkerheten och behåller värmen inomhus. Det innebär att vi kommer ut till dig, mäter dina fönster och beställer måttanpassade fönster som vi sedan sätter upp på plats.

Balkong

Att lägga ett nytt tak kräver noggrann planering. Ett nytt tak innebär ett säkert skydd från utomhuspåverkan, samtidigt som det gör mycket för husets helhetsintryck.